«چگونه میلیاردر شویم و روش میلیاردر شدن» دغدغه بسیاری از افراد جهان است. مردم شبانه روز تلاش میکنند تا بتوانند زندگی بهتری را برای خود و خانوادهشان رقم بزنند ولی چند درصد از این افراد به هدف خود میرسند؟ اگر کمی فکر کنید میبینید که مشکل از میزان تلاش و وفاداری آنها به کارشان نیست، بلکه مشکل از اطلاعات و دانش آنها است. کسی که میخواهد میلیاردر شود، باید روش میلیاردر شدن را یاد گرفته باشد. در صورتی که شما نیز به آیندهای فوقالعاده فکر میکنید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
میلیاردر به چه کسی گفته میشود؟
بخواهیم خیلی شفاف بیان کنیم، اگر ثروت خالص فردی در ایران بیش از یک میلیارد تومان باشد، به این فرد میلیاردر گفته میشود. در خارج از ایران، میلیاردر به کسی میگوییم که ثروت او بیش از یک میلیارد دلار باشد. حال منظور از ثروت خالص چیست؟ ثروت خالص به این معنا است که تمام داراییهای خود را به فروش برسانید و سپس تمام بدهیهای خود را بپردازید، در نهایت هر چه که باقی ماند، ثروت خالص شما محسوب میشود. آیا این مقدار باقیمانده بیش از یک میلیارد تومان است؟ اگر پاسخ شما مثبت است، بنابراین شما یک میلیارد هستید.
با داشتن یک میلیارد دلار، میتوانید به بسیاری از آرزوهای خود، جامه عمل بپوشانید. تقریباً میتوانید تمامی مسائل مالی خود را حل کنید و از بالاترین سطح زندگی از نظر کیفی بهرهمند شوید. در این مقاله قصد داریم بگوییم که چگونه میلیاردر شوید. با یاد گرفتن روش میلیاردر شدن و به کار بستن این روشها میتوانید به اهداف مالی خود در زندگی دست پیدا کنید. تا حالا به این مسئله فکر کردهاید که یه فرد میلیاردر چه مشخصاتی دارد؟ آیا میلیاردر شدن یک فرد، در خصوصیات اخلاقی او، تاثیری خواهد گذاشت؟ در ادامه با ما همراه باشید تا برخی ویژگی این افراد را با یکدیگر بررسی کنیم.
مشخصات و تجربههای مشترک میلیاردرها
بسیاری از مردم جهان تصور میکنند که میلیاردرها افراد خاصی هستند. غذاهای خاصی میخورند و در مکانهای خاص زندگی میکنند. آمار و ارقام چنین چیزی را نشان نمیدهد. وارن بافت، یکی از ثروتمندترین افراد دنیا محسوب میشود و این شخص در حال حاضر در همان خانهای زندگی میکند که پنجاه سال پیش، حدود 30 هزار دلار خریداری کرده بود.
یکی از مثالهای معروف در مورد بیل گیتس، ماجرای انعام دادن او به پیشخدمت رستوران است. بیل گیتس روزی به رستوران رفت و وقتی غذایش را تمام کرد، 5 دلار به پیشخدمت انعام داد. پیشخدمت از گرفتن این انعام، هم ناراحت شد و هم تعجب کرد. بیل گیتس با دیدن این صحنه از او پرسید: مشکلی پیش آمده است؟ پیشخدمت گفت: فرزند شما در میز کناری نشسته است و همین الان 50 دلار به من انعام داد ولی شما با این همه اسم و رسم و به عنوان ثروتمندترین فرد دنیا، فقط 5 دلار انعام دادید. بیل گیتس در جواب او گفت: او فرزند ثروتمندترین فرد دنیا است ولی من فرزند یک نجار سادهام. این مثالها فراوان است و همگی نشان میدهند که یک سری از خصوصیات در بین افراد مشترک است.
صبور باشید؛ میلیاردر شدن زمان میبرد.
آمار و ارقام سایت فوربز نشان میدهد که میانگین سنی افراد میلیاردر، 63 سال است و 90 درصد از آنها، بیش از 45 سال سن دارند. البته دنیای فناوری و محصولات آن، باعث شد که افرادی با سن کمتر، به دنیای میلیاردرها قدم بگذارند. یکی از مثالهای معروف در این زمینه، مارک زاکربرگ، مدیر شرکت فیسبوک را میتوان مثال زد که 36 ساله است ولی به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان، شناخته میشود. بنابراین اولین صفت مشترک میلیاردرها، صبر و شکیبایی است؛ زیرا باید پذیرفت که میلیاردر شدن، مسیری دارد که باید آهسته و پیوسته طی کرد. اگر کتاب «بازی بینهایت اثر سایمون سینک» را مطالعه کنید، متوجه خواهید شد، ثروت آفرینی از یک کسب و کار، نیاز به صبر و تلاش مداوم دارد. موفقیت، هدف نیست بلکه یک مسیر است.
تحصیلات، مهم است ولی شرط لازم نیست
تقریباً دو سوم میلیاردرهایی که نام آنها در فهرست سایت فوربز آمده است، تحصیلات دانشگاهی دارند و درصد زیادی از آنها فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی هستند. از بین 400 میلیاردر آمریکایی، 29 نفر مدرک کارشناسی ارشد و 21 نفر دکترا دارند. آمار و ارقام نشان میدهد، تحصیلات دانشگاهی میتواند خیلی خوب و سازنده باشد ولی جالب است بدانید که 30 درصد از میلیاردرهای دنیا در سایت فوربز اصلاً مدرک دانشگاهی ندارند و بیل گیتس یکی از همین افراد است. افرادی مانند استیو جابز و لری الیسون هم موفق به تمام کردن تحصیلات خود در دانشگاه نشدند.
پشتوانه مالی خانواده، خوب است اما مهم نیست
60 درصد از میلیاردرها خودشان به تنهایی توانستند چنین ثروتی به دست بیاورند و خانواده متوسط و ضعیفی داشتند. بیل گیتس، وارن بافت و الیسون جزء همین دسته از افراد بودند. البته سرمایهگذاران زیادی هم وجود داشتهاند که با تکیه بر ارث و میراث یا تواناییهای مالی خود توانستهاند، میلیاردر شوند. هدف از مطرح نمودن این مورد این است که خانواده ثروتمند به تنهایی تنها دلیل ثروتمند شدن شما نمیشود و اگر جز این افراد نیستید، اصلا نگران نباشید. با تکیه بر 7 روش میلیاردر شدن که در ادامه این مطلب به توضیح آنها میپردازیم، شما هم میتوانید میلیاردر شوید و به اهداف و آرزوهای کوچک و بزرگ خود در زندگی دست پیدا کنید.
ازدواج و همسرداری در بین میلیاردرها مسئله پیچیدهای است
یکی از مسائلی که اکثر مردم به آن توجه ندارند این است که ازدواج با میلیاردرها و زندگی کردن با آنها، کار آسانی نیست. برخی از میلیاردرها سرشان واقعاً شلوغ است و زمان لازم برای رسیدگی و توجه به خانواده خودشان را ندارند. اگر به زندگی برخی از این اشخاص نگاهی بیندازید، متوجه پیچیدگی و زندگی عجیب آنها خواهید شد. در لیست میلیاردرهای سایت فوربز، خواهید دید که بیش از دو سوم آنها، اکنون متأهل هستند و برخی مانند لری الیسون و رونالد پرلمن، چندین بار نیز ازدواج کردهاند. تاکنون مصاحبههای بسیاری با همسران اشخاص ثروتمند انجام شده است. تمامی آنها بر این باور هستند که ابتدا ثروت این افراد، آنها را وسوسه کرده است ولی وقتی وارد زندگی شدهاند، فهمیدهاند که توان ادامه دادن به زندگی با این افراد را ندارند.
البته این یک اصل همیشگی و اساسی نیست. بیل گیتس چندین سال است که با ملیندا گیتس ازدواج کرده و هنوز به زندگی خود با او ادامه میدهد. مثال دیگر در این زمینه وارن بافت است که در 74 سالگی و پس از 52 سال زندگی مشترک با سوزان بافت، همسر خود، او را از دست داد. البته وی در سال 2006 مجدداً ازدواج کرد و زندگی او کماکان ادامه دارد. افراد زیاد دیگری در لیست میلیاردرها وجود دارد که خوش و خرم به زندگی خود ادامه میدهند و هیچ مشکلی ندارند ولی در صورتی که فردی بخواهد با یک میلیاردر زندگی کند، باید ابتدا اطلاعات کامل در مورد او و زندگیای که دارد، کسب کند و سپس وارد زندگی مشترک با آن فرد شود.
ثروت فراوان در فناوری، امور مالی و املاک
بسیاری از افرادی که توانستند به یک ثروت بزرگ و میلیاردی دست پیدا کنند، خلاق بودهاند و از طریق عرضه فناوریهای جدید به بازار، به چنین قدرتی دست پیدا کردهاند. معمولاً این افراد در مسیر کاری و زندگی خود، چندین و چند بار شکست را تجربه کردهاند ولی تسلیم نشدن و پشتکار داشتن، آنها را به چنین جایگاهی رساند. مایکروسافت، گوگل، آمازون و فیسبوک شرکتهایی هستند که با عرضه یک فناوری جدید به قدرت و ثروت دست پیدا کردند. ثروتمندان فعال در زمینه امور مالی نیز با سرمایهگذاریهای عالی، توانستند راه میلیاردر شدن را طی کنند. یک نمونه از ثروتمندان فعال در زمینه مالی، وارن بافت است. فعالان حوزه املاک شباهت زیادی به ثروتمندان امور مالی دارند. ثروت آنها از طریق رشد و توسعه املاک و مستغلات حاصل میشود. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، یکی از میلیاردرهای معروف در همین بخش است.
۷ روش میلیارد شدن:
میلیارد شدن فقط به سختکوشی و تلاش فراوان بستگی ندارد بلکه عوامل گوناگونی، در رسیدن شما به ثروت فراوان، دخیل هستند. کتابهای زیادی در این زمینه نوشته شده و به چاپ رسیده است. در این بخش از مطلب، تصمیم داریم به چند نکته کلیدی اشاره کنیم که میتواند به شما در مسیر میلیاردر شدن، کمک کند. در صورتی که شما هم میخواهید بدانید که روش میلیاردر شدن چگونه است، صبور باشید و این مطلب را تا پایان مطالعه کنید.
1. ببینید دنیا چه میخواهد
راه رسیدن به ثروت میلیاردی این است که ببینید، چه نیازهایی در این جهان وجود دارد و به بهترین و صحیحترین شکل ممکن به این نیازها پاسخ دهید. در این جهان، ثروتمند شدن ارزش نیست. چیزی که ارزشآفرینی میکند و شما را به اهدافتان میرساند، خدمت کردن است. ببینید چگونه میتوانید به مردم خدمت کنید و نیازهای آنان را برآورده کنید. مردم برای برطرف کردن نیازهای خود خیلی راحت پول میدهند. ایده اسنپ را در ایران در نظر بگیرید. مردم با استفاده از موبایل خود، تاکسی میگیرند و با پرداخت یک هزینه کاملاً منطقی، بین دو نقطه مکانی جابجا میشوند و این همان چیزی است که مردم ایران سالها پیش تمایل داشتند، در اختیار داشته باشند تا اینکه اسنپ آن را برای اولین بار در ایران عملی کرد.
2. برای میلیاردر شدن بلندپرواز باشید. چه اشکالی دارد؟
یکی از مهمترین اصول در 7 روش میلیاردر شدن این است که رویاهای بزرگ داشته باشید. همیشه خود را در اوج ببینید و برای رسیدن به اهداف خود، برنامهریزی کنید. موفقیت در جهان، وقتی به وجود میآید که من و شما ذهنیت موفق و خوشبین داشته باشیم. وقتی ایده بسیاری از کسب و کارها را ببینید، متوجه میشوید که خیلی ساده و پیش پاافتاده هستند و هر کسی میتوانست این ایده را به انجام برساند ولی از آنجا که میلیاردرها دید موفق دارند، به شکست فکر نمیکنند و قدم در مسیر عمل میگذارند. همین قدم کوچک، یک پیروزی بزرگ برای آنها به ارمغان میآورد.
3. برای رسیدن به موفقیت تعهد بدهید
به میلیاردر شدن متعهد بمانید و تعهد بدهید که میخواهید ثروتمند شوید. وقتی کتاب «اثر مرکب به قلم دارن هاردی» را مطالعه کنید به این نتیجه میرسید که گامهای خیلی کوچک به مرور زمان با هم ترکیب میشوند و شما را به اهداف و آرزوهایتان میرسانند. وظیفه شما این است که تعهد بدهید و از مسیر خود کوتاه نیایید. شاید دیر به مقصد برسید ولی مطمئن باشید که همین تعهد، شما را به مقصد میرساند. ممکن است در طول مسیر میلیاردر شدن، شکستهای زیادی را تجربه کنید و سختیهای زیادی بکشید ولی این سختیها، بینتیجه نخواهد ماند. بیل گیتس در دوران جوانی خود (بیست تا سی سالگی) حتی یک روز هم به خودش مرخصی نداد و با تمام قوا برای ساختن مایکروسافت جنگید.
4. از شکست نترسید
انسان ممکن است هر لحظه در کسب و کار خود اشتباه کند و این اشتباه او را چندین کیلومتر از هدفی که دارد دور کند. یکی از اصول اساسی موفقیت در کسب و کار و یکی از مفاهیم کلیدی در روش میلیاردر شدن این است که «شکستها را بغل کنید!». اگر یک شکست شما را نکشد و از پای درنیاورد، مطمئن باشید که شما را قویتر خواهد کرد. از اشتباهات خود نترسید بلکه از آنها درس بگیرید.
5. به جزئیات توجه کنید
یکی از مهمترین روشها از بین 7 روش میلیاردر شدن این است که به جزئیات توجه کنید. موفقیت، در واقع حاصل جمع جزئیات و موارد ریز است. البته این به این معنا نیست که به جزئیات بچسبید و روی آنها بیش از حد تمرکز داشته باشید. بلکه تلاش کنید با نگاه دقیق به فرآیندها و کارهای ریز و جزئی که در زندگی و کسب و کارتان اتفاق میافتد، موارد اضافه و بیهوده را دور بریزید تا زندگیتان روز به روز بهتر شود.
6. به فکر ساختن یک تیم قابل اعتماد از مشاوران و همکاران باشید
توجه داشته باشید که هیچکس به تنهایی میلیاردر نمیشود. افراد زیادی در مسیر میلیاردر شدن یک شخص، نقش دارند و او را در این مسیر همراهی میکنند. بنابراین اگر میخواهید میلیاردر شوید، باید یک تیم خوب و قابل اعتماد از مشاوران و همکاران در کنار خود داشته باشید تا دلسوزانه برای موفقیت خودشان و شما کار کنند. شرکت اپل به همین شکل ساخته شد. دو استیو (جابز و وازنیک) مثالی برای این روش میلیاردر شدن هستند. این دو فرد به همراه مجموعه از همکاران کوشا، تواسنتند اپل را به یک شرکت معروف و معتبر تبدیل کنند.
7. همیشه به فکر مشتری باشید
اگر میخواهید میلیاردر شوید، باید مشتری و مصرف کننده را در اولویت قرار دهید. اوست که میخواهد به شما پول بدهد پس باید از شما و محصولتان راضی باشد. در مسیر میلیاردر شدن، رضایت مشتری را به عنوان اصلیترین و مهمترین هدف خود انتخاب کنید. ثروت، برای کسانی است که محصولی باکیفیت و در عین حال اقتصادی و مقرون به صرفه عرضه کنند و همیشه به فکر طرفداری از مشتری باشند.
در نهایت میلیاردر میشویم یا خیر؟
این سوال که «چگونه میلیاردر شویم؟» در ذهن بسیاری از افراد، نقش بسته است و همگی تمایل دارند، هر چه سریعتر به ثروت دست پیدا کنند. اگر میخواهید میلیاردر شوید، باید مانند یک فرد موفق در زندگی خود عمل کنید و همچنین بتوانید از تواناییهای خود، نهایت استفاده را کنید. در این مقاله، تلاش کردیم که بهترین و مهمترین اصول میلیاردر شدن را با هم یاد بگیریم. آیا روش دیگری میشناسید که بتواند به ثروتمند شدن کمک کند؟ لطفاً نظرات خود را با ما و کاربران همیار آکادمی به اشتراک بگذارید.
منبع:
نظرات